- Autor: kuhnj
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olomoucké tvarůžky 1% | 50 |
Cibule | 30 |
Tvaroh odtučněný průměr | 100 |
Tatarská omáčka light (Hellmann´s) | 30 |
Česnek | 5 |
Mrkev | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, petrželka na ozdobu
Energetická hodnota celkem: 1350 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 45 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Olomoucké tvarůžky rozdrobíme, cibuli jemně nakrájíme, česnek prolisujeme. Vymícháme s tvarohem a tatarkou, dochutíme solí a pepřem. Mrkev očistíme, nakrájíme šikmo na tenké plátky a zdobíme pomazánkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.